15384
Book
In basket
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii. Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości. Książka zawiera wiele przykładów - pomagających w zrozumieniu omawianych zagadnień, oraz pytań kontrolnych - ułatwiających powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.
Availability:
Lubasz - Wypożyczalnia
There are copies available to loan: sygn. 654/659 (1 egz.)
Notes:
General note
Do nauczania w zawodzie kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych, kucharz małej gastronomii, na poziomie liceum zawodowego i szkoły policealnej.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again