15159
Książka
W koszyku
(Smakosz)
Grilowanie jest ulubioną zabawą dla wszystkich nie zależnie od wieku. Nic więc dziwnego,że ryby, mięso czy to marynowane, czy faszerowane są proste w przygotowaniu i dzięki podgrzewaniu na żarze zachowują swój aromat. Marynata o odpowiedniej nucie smakowej i dobrze przyprawiony sos wieńczą dzieło. W tej książce przestawiliśmy Państwu całą gamę rozmaitych przysmaków przygotowywanych na grilu. Dokładnie ryby, lekkostrawne mięsa, zapiekane warzywa – potrawy nie tylko dla wegetarian, owocowe słodkości i liczne dodatki, z całą pewnością sprawią, że wydawane przez Was „grilowe” przyjęcia będą odnosić sukcesy. Annette Kalcher-Dahn – jej hobby to gotowanie. To ona zebrała wszystkie przepisy i razem ze swoim mężem, dziennikarzem Herbertem K. Kalcherem napisała tę książkę.
Status dostępności:
Lubasz - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641 (2 egz.)
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej