15384
Książka
W koszyku
Gospodarka i rachunkowość w gastronomii Podręcznik polecamy uczniom technikum i szkoły policealnej do nauki przedmiotu gospodarka i rachunkowość przedsiębiorstw gastronomicznych, w zawodach: kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych oraz kucharz małej gastronomii. Zaprezentowany materiał obejmuje zagadnienia związane ze zjawiskami ekonomicznymi (gospodarką, dochodem, produkcją, rynkiem, popytem, podażą, inflacją, bezrobociem itp.). Autorki omawiają tworzenie różnego rodzaju podmiotów gospodarczych charakterystycznych dla gastronomii, środki gospodarcze przedsiębiorstwa gastronomicznego oraz organizację i działanie podmiotów gospodarczych i wybrane zagadnienia z rachunkowości. Książka zawiera wiele przykładów - pomagających w zrozumieniu omawianych zagadnień, oraz pytań kontrolnych - ułatwiających powtórzenie materiału i utrwalenie zdobytych wiadomości.
Status dostępności:
Lubasz - Wypożyczalnia
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 654/659 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Do nauczania w zawodzie kelner, kucharz, technik organizacji usług gastronomicznych, kucharz małej gastronomii, na poziomie liceum zawodowego i szkoły policealnej.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej